Excursies

Vissersdorp Missirah

Ga met ons mee naar het levendige vissersdorpje Missirah om door het kleurrijke haventje te wandelen, de unieke visrokerijen te bezichtigen en om de indrukwekkende, meer dan 1000 jaar oude kapokboom te bewonderen.

Schelpeneiland & Vogelreservaat

Via een klein vaartochtje met een authentieke pirogue (kano) bereik je 'Ile des Coquillages'. Geniet er van de machtige baobabbomen die op miljoenen oesterschelpen groeien die het eiland vorm gegeven hebben!
Ile aux Oiseaux is het perfecte eiland voor de vogelliefhebbers. Recent werden er nog meer dan 40.000 nesten van de Koningsstern geteld.

Wildreservaat Fathala

Ga op mini safari naar het Fathala Reserve park waar je waterbokken, zebra’s, wrattenzwijnen, antilopen, giraffen en zelfs een neushoorn kan bewonderen vanuit een open jeep. Je kan er ook een spannende wandeling maken met leeuwen.

Boottocht naar eiland Sipo

Ook de moeite waard, is een trip met een kleurrijke kano naar het traditionele vissersdorpje Sipo op 'Ile Sipo' dat zelfs een eigen koning heeft. Het eilandje heeft een strandje met fijn wit zand en je kan er lekker zwemmen, pootje baden of een lekkere oester proeven.

Toubakouta, Senegal